Online-tumlastik

Online tumlastik - sansemotorik


Bor du ikke i Odense eller omegn, kan du tilmelde dig vores online-tumlastik-hold.

Mens Danmark har været lukket ned pga. Coronavirus, har vi gjort os en masse gode erfaringer med at lave online-tumlastik-undervisning, og det synes vi, alle skal have mulighed for.


Derfor kører følgende hold kontinuerligt:
Priser:

  • 1 barn med forældre:  275,- kr./mdr.  Fra 1. november stiger prisen til 285,- kr. pr. måned
  • Mødregruppe på mindst 4 børn: 195,- kr./mdr. pr. barn med forældre - mødregruppen tilmeldes samlet 
  • Tvillinger/trillinger: samme priser som ved 1 barn


Kort fortalt

  • Undervisningen på tumlastikholdene køres live via Google Meet. Du kan være med via din telefon eller computer. Det er også muligt at caste videoen til dit fjernsyn, hvis du har en Chrome cast el. lign.
  • Du kan deltage i undervisningen på holdtidspunktet, hvor du og dit barn kan følge med hjemme i stuen eller hvor det er praktisk og stille spørgsmål undervejs.
  • Live-stream-videoen bliver liggende online i gruppen i en uge, så der er fleksibilitet, hvis dit barn sover, eller du er i en anden tidszone end dansk
  • Vi bruger få redskaber i undervisningen - og alt vil kunne findes i en almindelig husholdning med børn (f.eks. et lagen, en stofble, en rangle, en måtte/legetæppe og lignende)
  • Der er som altid fokus nærvær, kontinuitet og det enkelte barns udvikling
  • Har du spørgsmål, kan du sende dem til os, og vi svarer enten live i videoen eller på skrift efterfølgende
  • Ved særlige udfordringer tilbydes privat Zoom-session med Viky (indehaver af Tumleakademiet) for ekstra hjælp og støtte. Dette er en del undervisningen og koster ikke ekstra. Det kan benyttes, hvis dit barn f.eks. har svært ved at ligge på maven og/eller løfte sit hoved eller lign. udfordringer i forhold til den motoriske udfordring.


Sådan foregår undervisningen

Af hensyn til deltagerne, bruger vi lukkede facebookgrupper til online-vores hold - en lukket gruppe pr. hold. 

I den enkelte gruppe er kun forældre til de børn, som er tilmeldt det hold, den er oprettet til samt holdets instruktør.

Kun medlemmer af gruppen kan se, hvad der skrives og siges i gruppen.


Hver uge vil holdets instruktør sende tumlastik-undervisningen live den dag og tidspunkt, holdet er skemalagt til - f.eks. mandag kl. 10:00. Undervejs i live-undervisningen er det muligt at stille spørgsmål. Herefter vil live-videoen ligge i facebookgruppen i en uge, så du som forælder har mulighed for at lave tumlastik, når det passer bedst i forhold til dit barn - f.eks. i forhold til søvn, hensyntagen til evt. ældre søskende m.m. 


Ser du ikke videoen, når den sendes live, kan du altid stille spørgsmål, og så vil instruktøren kontakte dig med svar eller svare i forbindelse med næste live-stream.


Skift fra holdet 2-5 måneder til holdet 6-12 måneder og ligeledes videres til holdet 1 - 2½ år sker nemt ved aftale med holdets instruktør eller med vores sekretær (mail: info@tumleakademiet.dk)