Online-tumlastik

Online tumlastik - sansemotorik


  • Grundet situationen omkring Coronavirus er alle vores tumlastikhold omlagt til LIVE-STREAM. 
  • Derfor er det fortsat trygt at gå til tumlastik, og vi tager mod tilmeldinger som vanligt.
  • Live-stream udsendes på holdtidspunktet, og du og dit barn kan følge med hjemme i stuen eller hvor det er praktisk. Live-stream-videoen bliver liggende online i nogle timer, så der er fleksibilitet, hvis dit barn sover.
  • Der er som altid fokus på små hold og nærvær, og det er muligt at kommunikere med underviseren undervejs i live-streamen
  • Har du spørgsmål, kan du sende dem til os, og vi svarer enten live i videoen, eller i en telefonopringning eller på skrift efterfølgende


  • Ved særlige udfordringer tilbydes privat skype-session med Viky (indehaver af Tumleakademiet) for ekstra hjælp og støtte. Dette er en del undervisningen og koster ikke ekstra. Det kan benyttes, hvis dit barn f.eks. har svært ved at ligge på maven og/eller løfte sit hoved eller lign. udfordringer i forhold til den motoriske udfordring.


Sådan foregår undervisningen


Af hensyn til deltagerne, bruger vi lukkede facebookgrupper til alle vores hold - en lukket gruppe pr. hold. 

I den enkelte gruppe er kun forældre til de børn, som er tilmeldt det hold, den er oprettet til samt holdets instruktør.

Kun medlemmer af gruppen kan se, hvad der skrives og siges i gruppen.

Hver uge vil holdets instruktør live-streame tumlastik-undervisningen den dag og tidspunkt, holdet er skemalagt til - f.eks. tirsdag kl. 9:30. Undervejs i live-streamen er det muligt at stille spørgsmål, som besvares i live-streamen. Herefter ligger live-videoen ligge i facebookgruppen resten af dagen, så du som forælder har mulighed for at lave tumlastik, når det passer bedst i forhold til dit barn - f.eks. i forhold til søvn, hensyntagen til evt. ældre søskende m.m. 

Ser du ikke videoen, når den sendes live, kan du altid stille spørgsmål, og så vil instruktøren kontakte dig med svar eller svare i forbindelse med næste live-stream.


Særlig mulighed for tilmelding kun i Corona-hjemme-perioden


Bor du ikke i Odense eller omegn - så du ikke har mulighed for at fortsætte på vores tumlastikhold, når Corona-hjemme-perioden på et tidspunkt ophører, er der følgende mulighed:

Du betaler månedsvis forud (som alle forældre på Tumleakademiet). Og når Danmark igen vender tilbage til sin vante gang, opgør vi antallet af undervisningsgange, du har tilbage i den pågældende måned og tilbagebetaler dit tilgodehavende.

Ønsker du at stoppe på vores onlinehold, mens hjemmeperioden endnu er i gang, har du 4 ugers opsigelsesvarsel på lige vilkår med vores lokale forældre.


Pris pr. måned: 275,- kr.


Det er muligt at gå til tumlastik hos os, fra barnet er 6 uger gammelt til det er 3½ år gammelt.


Copyright © All Rights Reserved

KONTAKT


Adresse:

Ørbækvej 101, 1. sal 5220 Odense SØ

Lige mellem IKEA og Bilka


Mail:

info@tumleakademiet.dk


Telefon:

31133221


FIND RUNDT


Om os


Priser


Find vej


Kontakt


FØLG OS

 

Facebook

 

Instagram


YouTube