Læs mere

Viggo (aben til venstre for midten) er altid med, når vi underviser på holdene i salen.

Børnene elsker ham. De helt små nus på 2 måneder smiler til ham, når han sammen med holdets instruktør kommer rundt og siger goddag og farvel til dem - de større børn aer, kysser og krammer ham.

Tumleakademiet blev grundlagt i december 2012. De første tumlastikhold startede 1 måned senere. I dag har vi 25 faste ugentlige hold - 23 tumlastikhold i salen og 2 udendøres Natur-turbo-hold.

Tumlastik foregår i vores sal for børn i aldersgruppen 6 uger til 2½ år. Holdene er små - der er højst 8 børn på hvert hold - og indtil børnene er 8-9 måneder gamle er de på hold med ganske jævnaldrende børn - der er højst 8 uger imellem det yngste og det ældste barn på holdet.

Derudover har vi et natur-turbo-hold for børn i alderen 2-4 år. Holdene er udendørs og holder til i skoven tæt på Tumleakademiet.


Ud over vores faste hold afholder vi jævnligt kurser i babymassage/babyyoga og vikler, babytegn og livreddende førstehjælp til børn (0-8 år). Vi tager også ud af huset og laver kurser for mødregrupper, institutioner, foreninger og andre spændende steder. Ud over ovennævnte kurser, tilbyder vi også kurser og workshops i:

gymnastik og rytmik (med stort fokus på sanseintegration) for børn op til 6 år

tumlingeyoga -for børn på 1-3 år

børneyoga - for børn på 3-6 år

Kurser for pædagoger - f.eks. Motorisk, kognitiv og social træning i forårs-SFO


Undervisningen på vores hold og kurser tilrettelægges altid med udgangspunkt i de tilmeldte børn, så hvert enkelt barn oplever succes og samtidig møder den udfordring, det er klar til. Der er god tid til det enkelte barn på holdene - alle bliver fulgt og set. Det er en vigtig grundsten for os at anerkende og respektere hvert enkelt barn og forælder. Mennesker er forskellige, og vi gør vores ypperste for at møde enhver, hvor de er. På den måde oplever både børn og forældre ro og tryghed hos os.


Alle vores kurser er som udgangspunkt på dansk, men udbydes også på engelsk samt på tegnsprog for døve og hørehæmmede.


Tumleakademiet holder til i salen ved Bullerup Svømmebad, som ligger i udkanten af Odense NØ. Se vejviser her.


I huset har vi et dejligt og hyggeligt køkken/alrum, hvor du, før og efter undervisningen, kan varme mad og spise sammen med dit barn. Du kan også sidde i vores venterum og amme og/eller slappe af i bløde sofaer eller lege med dit barn i et indrettet legeområde.


Vi ses
Tumleakademiet - Mølledammen 10A, 5320 Agedrup. Kontakt: tlf. 31133221 - mail: info@tumleakademiet.dk

Copyright © All Rights Reserved