Babymassage, babyyoga og vikler/slynger

Kursus i babymassage og vikler/slyngerPå dette kursus er nærvær og kontakt mellem forælder og barn i centrum.

I en rolig og rar atmosfære vil du blive undervist i babymassage, hvor vi arbejder hele barnets krop roligt igennem samt blive introduceret til viker og slynger.


Der er særligt fokus på:

  • at hjælpe barnet til at få en god fordøjelse
  • at afhjælpe luft i barnets mave
  • at hjælpe barnet til en rolig søvn
  • at stimulere barnets sanser uden at overstimulere det
  • at introducere og vejlede deltagerne i brug af vikler og slynger (strækvikle, fastvikle, ringslynge og mei-tai/vikletai)


Med babymassage understøtter du din babys kropslige-, hjernemæssige og følelses-mæssige udvikling, og jeres kontakt og samhørighed bliver styrket. Dette gør det lettere for dig at trøste dig barn, når det er uroligt.


Derudover bruger vi tid på at arbejde med at vikle i strækvikle eller fastvikle - efter jeres ønske.


Kurset varer 3 timer inkl. pause. De færreste børn holder sig vågne gennem hele kurset. Når dit barn har brug for at sove, kan du putte det, og mens dit barn sover, låner du en dukke til at lave øvelserne med, så du får det hele arbejdet igennem med egne hænder.

Med i prisen for kurset hører også mappe med illustrationer af- og forklaringer til alle massage-øvelser.


 

Tilmelding


Kursus for mødregrupper:

2 timers kursus i babymassage i jeres stue for mødregruppe på max 6 babyer og 6 voksne. Inklusiv mappe med illustrationer af- og forklaringer til alle øvelser.

Pris: 1800,- kr. plus kørsel.

3 timers kursus i babymassage og vikler i jeres stue for mødregruppe på max 6 babyer og 6 voksne. Inklusiv mappe med illustrationer af- og forklaringer til alle øvelser.

Pris: 2400,- kr. plus kørsel.


Kurset tilrettelægges altid med udgangspunkt i de enkelte deltageres ønsker og behov og på baggrund af beskrivelser af jeres børns udvikling. Er I flere end 6 personer, som ønsker kursus, kan dette arrangeres. Kontakt os for beregning af pris.


Kurset tilbydes også til dagplejere og vuggestuer - både for personale og/eller forældre - kontakt for pris.For mere information og bestilling,

kontakt os på tlf.: 31133221

 

eller mail: info@tumleakademiet.dk


Tumleakademiet - Mølledammen 10A, 5320 Agedrup. Kontakt: tlf. 31133221 - mail: info@tumleakademiet.dk

Copyright © All Rights Reserved